Slægtsforskning

En dag med slægtsforskning - Nyt tiltag i Kankbølleslægten


Er du interesseret i din familiehistorie?

Har du lyst til at lære mere om, hvor du og dine forfædre kommer fra? Slægtsforskning er en fantastisk måde at finde oplysninger om din slægt på. Gennem slægtsforskning får du indsigt i historiske begivenheder og perioder, der har formet din families liv og arv. Du vil måske finde forsvundne slægtninge og opdage skjulte historier, som du vil kunne dele med familien på tværs af generationer. Så tag endelig de yngre generationer med til en hyggelig inspirationsdag.

Har du lyst til at komme i gang med din egen slægtsforskning, kan der være stor hjælp at hente i et kursus i slægtsforskning.

Slægtsforskning er en hobby, du kan fordybe dig i igennem hele livet. Der er altid noget nyt at opdage, og din forskning kan udvikle sig i forskellige retninger over tid.


Som en appetitvækker inviterer vi til en dag med slægtsforskning.


Søndag den 24. marts 2024 kl.10-16 på Virupskolen i Hjortshøj

Pris pr. person er gratis for deltagelsen denne dag. 

Du skal kun betale for evt. bestilt mad samt Øl og Sodavand


Foreningens Web Master Flemming Nielsen kommer og deler sin viden med os. Gennem sit arbejde med registrering af slægten, har Flemming stor erfaring med hvordan arbejdet med slægtsforskning gribes an. Han vil lære os noget om hvor og hvordan man finder information om vores aner. Hvilke oplysninger der kan findes på nettet. Hvad der må offentliggøres og hvad man skal holde fingrene væk fra.


Program for dagen

Kl. 10.00 Start på en spændende dag med ane-jagt

Kl. 12:00 Frokost

Kl. 12:30 Jagten fortsætter

Kl. 15:30 Vi slutter jagten og runder dagen af.


Herefter vil der være mulighed for, at interesserede kan besøge egnsarkivet, som ligger ved siden af skolen. Her findes slægtsbøger, mange gamle billeder og optegnelser om Kankbølle Slægten.


Medbring:

Bærbar PC, eller IPad (med Wi-Fi) så du selv kan prøve

Papir og skriveredskaber.

Gode spørgsmål.

Godt humør.


Frokost: Smørrebrød kan bestilles, eller du kan medbringe din egen madpakke.

Kaffe/te: Foreningen sørger for kaffe, te og hjemmebagt kage.

Drikkevarer: Øl og Coop sodavand ½ l kan købes til kun 5,00 kr./stk. Du er selvfølgelig også velkommen til selv at medbringe drikkevarer.

Tallerkener, kopper, glas, bestik til eget brug skal medbringes.


Tilmelding: Da der er tale om et nyt tiltag, vil vi meget gerne vide om der er interesse for arrangementet. Indbydelsen gælder for alle i slægten unge som ældre, og uanset om man er betalende medlem eller ej. Så benyt chancen og inviter dine familiemedlemmer med til en spændende dag.

Pris pr. person 

Endelig tilmelding senest den 1. marts 2024 (men meget gerne før) til:

Anni Vang Jensen Tlf. 23 96 97 37 Mail: regnskab@kankboelle.dk

Anni Dhejne Tlf. 51 19 47 23 Mail: mail@kankboelle.dk